Wil jij tijdens je studie stage gaan lopen? Ben je op zoek naar een interessante business course? Net afgestuurd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Meld je dan aan voor de Young Talent Group!

Wat betekent de Young Talent Group voor studenten?
Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen verschillende juridische faculteitsverenigingen. Op dit moment zijn JFV Grotius (Leiden), de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) en Magister JFT (Tilburg) aangesloten. Het doel is om rechtenstudenten te informeren over de verschillende mogelijkheden tijdens en na hun studie.

Hoe word je als rechtenstudent geïnformeerd?
Op de site van Young Talent Group laten we verschillende werkgevers aan het woord. Door middel van bedrijfsprofielen, stageprofielen, eventuele vacatures en een agenda met aankomende businesscourses en masterclasses, kan je je gericht laten informeren over de verschillende mogelijkheden.

Kantoren en bedrijven organiseren geregeld businesscourses, stages, masterclasses en meer. Als je je inschrijft bij Young Talent Group word je gratis op de hoogte gehouden van allerlei bedrijfsactiviteiten. Een rechtenstudent die zich inschrijft bij Young Talent Group geeft hierbij zijn studierichting/ interessegebied aan. Als student krijg je dus alleen informatie die jij interessant vindt! Studeer je strafrecht? Dan word je niet “lastig gevallen” met informatie over bijvoorbeeld mededingingsrecht.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?
Iedere rechtenstudent kan zich voor onze diensten gratis aanmelden. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door hier te klikken.

Privacybescherming
Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en blijven te allen tijde in handen van Young Talent Group. Bedrijven krijgen geen inzage in de door jouw verstrekte gegevens. Alle mailingen van bedrijven worden onder beheer van Young Talent Group uitgevoerd.